To edit the Wiki, please login with the same username and password as WME and the forum. Visit the forum for editing guidelines and discussions.

BeNeLux

From waze
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of a page Benelux and the translation is 100% complete.

BeNeLux


Other languages:
Deutsch 62% • ‎English 100% • ‎français 100% • ‎Lëtzebuergesch 88% • ‎Nederlands 100%
Flag of Benelux.png BeNeLux Community Wegtypes Plaatsen Forum WME Flag of Benelux.png

Benelux announcement:

De informatie op deze pagina's gaat over de werking van Waze in de landen van de BeNeLux. Bovenaan de pagina kun je kiezen in welke taal je een pagina wilt lezen. Informatie op pagina's die langer dan een half jaar geleden zijn bijgewerkt, kan verouderd zijn. Gelieve geen wijzigingen aan te brengen zonder deze te overleggen met het lokale team. Vragen, opmerkingen en ideeën zijn welkom in dit forum.


Welkom op deze WIKI pagina met specifieke info voor de BeNeLux.


Quick Start voor Editors

Voor degene die er onmiddellijk in willen duiken, hebben we een Quick-Start uitgewerkt.

Wat is Waze?

Waze is een gratis turn-by-turn GPS navigatie-applicatie met spraakondersteuning, gratis kaart-updates en real-time verkeersinformatie.

Waze bestaat uit 2 grote onderdelen:

Waze applicatie

Om Waze te gebruiken heb je een smartphone of tablet nodig die is voorzien van GPS en internet. De Waze applicatie is te downloaden in de iOS & Google play market. Er wordt ook gewerkt aan een Windows Phone versie ...

De Engelstalige uitleg over het installeren en gebruiken van de Waze applicatie vind je op de volgende locatie. We zijn met de Nederlands vertaling bezig.

Waze User Manual (English)

Waze community

Wil je ook achter de schermen meehelpen om Waze te verbeteren?

Dat kan op verschillende manieren. Je kunt zelf in de Waze Map Editor (WME) meehelpen om de kaart te verbeteren. We raden je aan om ook het forum regelmatig te bezoeken. Net als elk land heeft de BeNeLux zijn eigen forum waar je met al je vragen terecht kunt. Inloggen doe je met de accountgegevens die je voor de app gebruikt.

Meer informatie over de Community, de WME en de Wiki is hier te vinden:

Benelux Community