To see the latest content, and to edit the Wiki, please be sure to login with the same username and password as WME and the forum. Visit the forum for editing guidelines and discussions.

BeNeLux

From waze
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of a page Benelux and the translation is 100% complete.

BeNeLux


Other languages:
Deutsch 62% • ‎English 100% • ‎français 100% • ‎Lëtzebuergesch 88% • ‎Nederlands 100%
Flag of Benelux.png BeNeLux Community Wegtypes Plaatsen Forum WME Flag of Benelux.png

Benelux announcement:

De informatie op deze pagina's gaat over de werking van Waze in de landen van de BeNeLux. Bovenaan de pagina kun je kiezen in welke taal je een pagina wilt lezen. Informatie op pagina's die langer dan een half jaar geleden zijn bijgewerkt, kan verouderd zijn. Gelieve geen wijzigingen aan te brengen zonder deze te overleggen met het lokale team. Vragen, opmerkingen en ideeën zijn welkom in dit forum.


Welkom op deze WIKI pagina met specifieke info voor de BeNeLux.


Quick Start voor Editors

Voor degene die er onmiddellijk in willen duiken, hebben we een Quick-Start uitgewerkt.

Wat is Waze?

Waze is een gratis turn-by-turn GPS navigatie-applicatie met spraakondersteuning, gratis kaart-updates en real-time verkeersinformatie.

Waze bestaat uit 2 grote onderdelen:

Waze app

Om Waze te gebruiken heb je een smartphone of tablet nodig die is voorzien van GPS en internet. De Waze applicatie is te downloaden in de iOS & Google play market. Er wordt ook gewerkt aan een Windows Phone versie ...

De Engelstalige uitleg over het installeren en gebruiken van de Waze applicatie vind je op de volgende locatie. We zijn met de Nederlands vertaling bezig.

Waze Help (English)

Waze community

Wil je ook achter de schermen meehelpen om Waze te verbeteren?

You can, on different ways. You can help editing and improving the map in the Waze Map Editor (WME). If you do so, please also visit our BeNeLux fora. You can log on with your Waze account.

Meer informatie over de Community, de WME en de Wiki is hier te vinden:

Benelux Community