The new Waze Wiki, aka Wazeopedia, is now live at Wazeopedia.waze.com! While this legacy wiki will remain accessible for the time being, it is no longer updated by the community. For the most up-to-date guidance, please visit your local Wazeopedia.

Please do not make any more updates to these legacy wiki pages, all future updates should be made in your country's local Wazeopedia.

Clock over a larger globe

AM DK

From waze
Jump to: navigation, search

Du kan ansøge om et område på kortet hvor du får rettigheder uden at have kørt i området. Det kan fx. være at du kender et område rigtigt godt, eller blot har et ønske om at redigere dette område.

Du vil stadig have samme editorlevel (dette er ændret i Juli 2014), og får derfor ikke automatisk level 3 tildelt.

Når du vil ansøge om AM status i et bestemt område, skal du være sikker på at du har læst den danske Wiki, og dermed kender de specielle danske regler, og derudover være trænet i at redigere kortet. Vær opærksom på at dine eksisterende rettelser kan blive kontrolleret. Mange ufærdige veje og "over-mappede" områder kan forhindre en opgradering til AM.

Du skal have et rigtigt brugernavn (det må ikke starte med world_), og du skal svare på henvendelser via "private messages" i forumet.

Du skal have en mentalitet som gør, at du dobbelt-tjekker dit arbejde hver gang, for at undgå at visse sving ikke er blevet tilladt (brug evt. Google Streetview for at se om et venstresving, for eksempel, er ulovligt).

For at ansæøge skal du besøge vores forum, hvor der er et link til en formular. http://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=121&t=75531